Targasonne

Posted On November 12, 2007

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

Viikot vierii…

Rodellarin jyrkkien luolakiipeilyjen jälkeen ajoimme takaisin Siuranan tuttuihin maastoihin. Lenan kipeytynyt kyynärpää johti siihen että vain minä kiipeilin ja sain siten kiipeillä ihan kyllästymiseen saakka. Onneksi Lena lähti käymään äitinsä synttäreillä Norjassa ja sain mahdollisuuden vaihtaa maisemia.

Päätin ajaa Pyreneille Espanjan ja Ranskan rajalle Targasonneen bulderoimaan. Alue on myös kuulu hyvistä hiihtomahdollisuuksista. Päivät olivat aurinkoisia ja syksyn kirkkaat värit loivat kirpeän tunnelman. Öisin oli pari miinusastetta mutta Tatun lainaaman makuupussin ansiosta en palellut. Ylhäällä vuorilla oli jo hiukan lunta ja hiihtokeskusten lumitykit olivat päällä. Päivät kuluivat nopeasti granittikivien seurass. Välipäivänä kävin juoksentelemassa läheisillä vuorilla. Lenan takaisin tultua päätimme jatkaa oloa Targasonnessa ja päädyimme olemaan siellä pari viikkoa. Elo on ollut yksinkertaista bulderointieloa muutaman kauppa- ja vaellusreissun kanssa.

Nyt matka on jatkunut Andorraan. Aurinko paistaa mutta paikalliset hiihtokeskukset valmistautuvat talveen. Pian  ajamme takaisin Espanjaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s